Referencer

Kjære Christina

Tusen takk for alle gode behandlinger jeg har fått hos dej. Din kunnskap og din omsorg gjør meg trygg i dine hender. Takk for godt valg av produkter. Dr. Baumann har virkelig hjulpet min hud når den har vært stresset eller haft utslag på nikkelallergi.

Kristin Birkeland, kaospilot, coach og kunster Århus 2009

Kæreste Christina

Du har jo bare gjort mit liv mere afstressende. Du har hjulpet mig med at blive bevidst omkring min hud – hjulpet mig med de rigtige produkter. Du er enorm arrangeret og dygtig til dit arbejde. Kan virkelig mærke du brænder for det. Du er ærlig og går ikke på kompromis med, hvad du tror på ift. til at tjene penge. Du er bare en éner.

Tak for alle de penge du har sparet mig for – har nemlig ikke behøvet psykolog hjælp – skal bare have en ansigtsmassage hos dig – så er jeg ny igen.

Mette Walther, sygeplejsker  Silkeborg 2009

Kæreste

Dine hænder er en kunsterens – de danser på mit ansigt – og dit behagelige væsen er en “lise” for mig

Ea “Askeladen” Århus 2009

Kære Christina

Man kan mærke, at du brænder for dit fag. Du er meget bevidst og etisk ansvarlig, hvordan du udfører dit arbejde og hvad for nogle produkter du arbejder med og det sætter jeg stor pris på. Du formår at skabe skønhed med dine hænder så jeg kommer til at stråle. Du er en stjerne.

Sigrid Sigvardsson, Feng sui konsulent Hou 2009

Kære Christina

Tak for din store grundighed og respekt for dit fag. Det har været en stor hjælp og oplevelse at lære dig at kende

Ulla Fredsøe, kunster Samsø 2009