Christina Linnéa

 

Jeg er født i 1976 og er uddannet kosmetolog fra CIDESCO og make-up artist fra Fagskolen for Dekorativ Kosmetik. Siden 2002 har jeg drevet hudplejeklinikken Clinique Linnéa. Efter syv succesrige år i Århus flyttede jeg i foråret 2010 klinikken til Roskilde – en håndfuld af mine kunder fra Århus kommer stadigvæk for at få behandlinger pga. serviceniveauet samt den seriøse og faglige tilgang til hudpleje.

Passion for skønhed & hudpleje

Jeg har mere end 10 års erfaring inden for skønhed og hudpleje og betragter mit arbejde som et håndværk helt ud til fingrespidserne. Min indgangsvinkel til faget betyder, at du kan føle dig tryg. Desuden har jeg i godt 5 år været en del af bestyrelsen i Dansk Kosmetolog Forening, hvor jeg deltog i bestyrelsesarbejdet omkring udvikling og vedligeholdelse af skønhedsbranchen. Udover det havde jeg også det betydningsfulde økonomiske ansvar som kasserer og stod for Danmarks Mesterskaberne i make-up.

Christina Linnéas filosofi om hudpleje

For mig handler hudpleje om at holde huden sund og i balance. Når huden bringes i balance, får den en naturlig udstråling af sundhed og nyt liv. I dag er hudpleje ikke blot en overfladisk og kosmetisk behandling. Min filosofi er at forene hudplejen med essensen af velvære og velplejet hud.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *